Technische Handelsonderneming Nederland b.v.
disclaimer | privacy statement | language:    Nederlands   English   Deutsch   Francais  
Technische Handelsonderneming Nederland b.v.

Postbus 390
7500 AJ Enschede
T. +31 (0)53 432 34 46
F. +31 (0)53 430 71 58
Technische Handelsonderneming Nederland b.v.

Postbus 390
7500 AJ Enschede
T. +31 (0)53 432 34 46
F. +31 (0)53 430 71 58
E. info@thn.nl



Kantoor:
H. ter Kuilestraat 30
7547 BD Enschede

Privacybeleid


Algemeen

Dit is de privacy statement van de Technische Handelsonderneming Nederland B.V. , verder te noemen 'THN'. De THN is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.

De THN respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en houdt zich aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Persoonsgegevens

De THN verwerkt de gegevens welke via de website van u worden ontvangen. Dit zijn bijvoorbeeld de gegevens die u invult op de invul- en contactformulieren. Bezoekers van de website die jonger zijn dan 16 jaar mogen slechts persoonsgegevens verstrekken aan de THN als zij daarvoor toestemming hebben gekregen van een wettelijk vertegenwoordiger, die kennis heeft genomen van deze privacy statement.

Doeleinden en verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden door de THN gebruikt om de door gestelde vragen te beantwoorden, de door u aangevraagde documenten toe te sturen en om u te informeren over de huidige en toekomstige activiteiten van de THN. Voor zover wettelijk vereist vraagt de THN uw toestemming voordat zij u dergelijke informatie toezendt.

Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij daartoe wettelijke verplichting bestaat.

Cookies

Deze website maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst. Doormiddel van deze cookies is de website in staat u bij een volgend bezoek te herkennen. Wij doen dit om de website beter op uw behoeften af te stemmen en gebruikersvriendelijker te maken. U kunt uw browser zo instellen dat u een bericht krijgt wanneer een cookie wordt geplaatst of dat het plaatsen van cookies niet meer mogelijk is. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de website gebruikmaken.


© Copyright 2017 Technische Handelsonderneming Nederland b.v.