Meetbank rechtheid geharde assen

Meetbank rechtheid

20 mei 2019

Onlangs hebben we een meetbank laten ontwikkelen om de rechtheid van onze gehard geslepen assen te kunnen meten. Bij iedere goederenontvangst wordt een steekproef gedaan waarbij deze rechtheid wordt gecontroleerd. Met deze stap wordt nu van elke batch de diameter, oppervlakte hardheid, rechtheid, rondheid en de materiaal samenstelling gecontroleerd. Op de foto ziet u één van onze productiemedewerkers die een test uitvoert met een nieuw binnengekomen gehard geslepen as, op de speciaal ontwikkelde meetbank.

Meetbank rechtheid

XRF-Analyzer

XRF-Analyzer Quality Manager

28 maart 2019

Om de kwaliteit van onze producten nog beter te waarborgen, zijn we onlangs overgegaan tot aankoop en certificering van een XRF-Analyzer. Met deze XRF-Analyzer zijn we nu in staat om een materiaalanalyse uit te voeren op onze producten. De draagbare XRF-Analyzer zorgt voor snelle en zeer accurate resultaten van de metalen.

Op de foto is onze Quality Manager, en gediplomeerd toezichthoudend medewerker stralingsbescherming, in de meetkamer een analyse aan het uitvoeren met de Olympus Delta Classic Plus.

XRF-Analyzer Quality Manager

​​Een bijzondere kerstgroet…

THN 2018 Kerst

19 december 2018

Het jaar 2018 is alweer bijna voorbij. Bij THN houden we van vooruitkijken, met een blik in de toekomst, maar het is ook verstandig om soms eens achterom te kijken. Wat ging goed en wat kon beter? Welke successen hebben we behaald en welke investeringen hebben we gedaan? Wat we zonder twijfelen wisten is dat we wederom een stevige omzetgroei hebben doorgemaakt. Het personeelsbestand is ook dit jaar weer vergroot. En als directeuren blijven we natuurlijk baas in ons eigen bedrijf. Althans, dat dachten we... Tijdens de voorbereiding van onze kerstgroet werden we zomaar even met de neus op de feiten gedrukt. Wat dit precies was? Je kunt het lezen in onze kerstcartoon.

Lees de THN kerstcartoon

THN 2018 Kerst

Uitbreiding lineair bewerkingscentrum

THN uitbreiding lineair CNC Haas VF-4SS

5 oktober 2018

Door onze opslag- en verpakkingsafdeling te verhuizen naar een nieuwe, fysiek gescheiden locatie, is er ruimte ontstaan voor uitbreiding van ons lineair bewerkingscentrum. Door de stijgende vraag  van assen bewerkingen is in de afgelopen maand het lineair center uitgebreid met een nieuwe Haas VF-4SS. Met deze CNC-machine kunnen we veelvoorkomende assen bewerkingen in eigen beheer uitvoeren. We zijn hierdoor in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren, levertijden te verkorten en de service naar onze klanten te versnellen.

THN uitbreiding lineair CNC Haas VF-4SS

Extra opslag- en verpakkingshal voor assen

THN uitbreiding opslaghal verpakkingshal lineair assen

20 augustus 2018

Doordat de vraag naar lineair assen continue toeneemt, hebben we recent ons bewerkingscentrum uitgebreid met een extra opslag- en verpakkingshal voor de gehard geslepen assen. De productielocatie, de opslag- en verpakkingsafdeling zijn nu fysiek van elkaar gescheiden. Hierdoor zijn we in staat om de voorraad te vergroten en de processen onafhankelijk van elkaar in te richten en verder te optimaliseren. Tegelijkertijd is er ruimte gecreëerd in ons lineair bewerkingscentrum om het machinepark uit te kunnen breiden, de productie te vergroten en levertijden te verkorten.

THN uitbreiding opslaghal verpakkingshal lineair assen

Compleet vernieuwde website online

THN website online

01 juli 2018

Onze website functioneerde nog altijd goed, maar begon inmiddels behoorlijk te verouderen. Daar waren we ons goed van bewust. Nadat we eerst achter de schermen hebben geïnvesteerd in THN, is na maanden hard werken nu onze compleet vernieuwde website online. Niet alleen is de website nu geschikt voor vrijwel elk mobiel apparaat, maar er is ook veel meer informatie te vinden over ons assortiment, de diverse productgroepen en de toepassingen en eigenschappen hiervan. En daarnaast hebben we drie online tools ontwikkeld die direct via de website toegankelijk zijn: de online glijlager tool, de online sinterfilter tool en de online assen tool. Via de sidebar zijn deze tools met een enkele muisklik op te roepen en direct te gebruiken.

THN website online

Vernieuwde zuigerveren brochure

Zuigerveren brochure

14 mei 2018

Al meer dan 75 jaar is THN een betrouwbare leverancier van zuigerveren. Met een nog altijd groeiend klantenbestand vonden we het hoog tijd worden om onze zuigerveren brochure compleet te vernieuwen. In onze vernieuwde zuigerveren brochure vindt je naast alle informatie over de functie van zuigerveren een volledig overzicht 3D-doorsneden van alle zuigerveertypen, slottypen en opties. U kunt de zuigerveren brochure vanaf vandaag downloaden via onze downloadpagina.

Zuigerveren brochure

Nieuwe sinterfilter brochure

Sinterfilter brochure

10 april 2018

Nadat we begin dit jaar al onze nieuwe glijlager brochure hadden vernieuwd, hebben we nu de vernieuwde sinterfilter brochure ook gereed. Volledig in full colour uitgevoerd, met uitgebreide informatie over de materialen en een overzicht met alle technische eigenschappen. Daarnaast een uitgebreid overzicht van ons standaard assortiment PUKS voorzien van foto, doorsnede tekening en de specifieke eigenschappen van elke geluiddemper. U kunt de glijlager brochure vanaf vandaag downloaden via onze downloadpagina.

Sinterfilter brochure

Splinternieuwe glijlager brochure

Glijlager

16 februari 2018

We hadden u eind vorig jaar al gezegd dat we tegelijk met een professionaliseringsslag ook bezig zijn om THN in een nieuw, maar zeer herkenbaar, jasje te steken. Dat gaan we het komende jaar geleidelijk doorvoeren. Met gepaste trots kunnen we u echter alvast het eerste resultaat ervan laten zien: onze splinternieuwe glijlager brochure. Compleet vernieuwd, gemakkelijk in gebruik en super overzichtelijk. En natuurlijk helemaal in de stijl van ons nieuwe jasje. Zo kunt u door de simpele cover THN direct herkennen en ziet u in één oogopslag om wat voor productgroep het gaat. U kunt de glijlager brochure vanaf vandaag downloaden via onze downloadpagina.

Glijlager

Een nieuw jaar

Kerst

02 januari 2018

Het nieuwe jaar is alweer aangebroken. Bij deze willen we alle klanten, relaties en leveranciers hartelijk danken voor het vertrouwen in THN. Weer hebben we een jaar kunnen afsluiten met een gestage groei. Maar dat is niet het belangrijkste. Want onze klanttevredenheid hebben we ook weer kunnen verbeteren. En daar zijn we best een beetje trots op. Voor het nieuwe jaar staat ons vast weer van alles te wachten, maar wij hebben er weer zin en u gaat zeker meer van ons horen. Voor nu wensen we iedereen het beste voor het nieuwe jaar in het zakelijke-, maar natuurlijk ook in het persoonlijke leven.

Kerst

Investeren in de toekomst

Investeren

01 december 2017

THN wil voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen en daarom investeren we achter de schermen volop om ons familiebedrijf toekomstbestendig te maken. Een geheel nieuwe IT-infrastructuur is aangelegd, de opslagcapaciteit en het lineair bewerkingscentrum zijn uitgebreid en het machinepark is vergroot. Tegelijk met deze professionaliseringsslag presenteert THN zich in een geheel nieuw, maar uiterst herkenbaar, jasje. U gaat het zien in 2018.

Investeren

Online tools