Continue verbeteren

THN Over Vernieuwen Haas 01

We blijven voorop lopen en investeren continue in het vernieuwen, uitbreiden en moderniseren van ons bedrijf. Zo is recent een geheel nieuwe IT-infrastructuur aangelegd, zijn de logistieke processen volledig gedigitaliseerd, hebben we onze magazijn- en productieruimte aanzienlijk uitgebreid en is ons machinepark vernieuwd met twee Haas CNC draai- en freesmachines.

THN Over Vernieuwen Haas 01

Professioneel team

THN Over Vernieuwen XRF 02

Professionele vakmensen, technische productkennis, werkplezier en een goede werksfeer. Wij zijn één team en hechten veel waarde aan zowel jong talent als aan de kennis van medewerkers die al tientallen jaren bij ons in dienst zijn. Daar zijn we trots op en dat willen we vasthouden. 

Wil je wel werken bij THN? Bekijk onze vacatures:

Bekijk vacatures

Even kennismaken?

THN Over Commercieel Directeur 01

We nodigen je graag uit om jou en je bedrijf beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar en we laten je zien hoe we werken en wat we te bieden hebben. Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismaking in. Tot dan!

Ja, ik wil kennismaken

Top service

THN Over Service Meetbank 01

Al sinds de oprichting van THN is service één van onze speerpunten. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd dat onlangs met succes is verlengd. Al onze processen zijn geoptimaliseerd om direct vanuit onze magazijnen supersnel te leveren. We blijven verbeteren en zijn trots op ons retourpercentage van slechts 0,75%.

THN Over Service Meetbank 01

Online productzoeker