Maatwerk sinterfilters

THN Sinterfilters Maatwerk 02 1

Door de groeiende vraag naar maatwerk sinterfilters bestaat inmiddels een overgroot deel van de sinterfilters die we leveren uit maatwerk.

In nauwe samenwerking met de klant ontwerpen en ontwikkelen wij sinterfilters volgens exacte klantspecificatie.

THN Sinterfilters Maatwerk 02 1

Productieproces sinterfilters op maat

THN Sinterfilters Maatwerk 01 1

Het ontwerp- en productieproces bestaat uit 3 fasen:

  • Toepassing: In de eerste fase van het proces wordt bepaald waarvoor het product wordt toegepast, welke functie het filter moet vervullen en welke technische eigenschappen nodig zijn.
  • Ontwerp: Op basis van de verzamelde gegevens van de eerste fase wordt de haalbaarheid onderzocht en de technische tekening gemaakt.
  • Productie: Wanneer de tekening door de klant is geaccordeerd, wordt gewoonlijk eerst gestart met een test serie. Wanneer deze blijkt te voldoen aan alle wensen en eisen gaan we over op serieproductie.

THN Sinterfilters Maatwerk 01 1

Sinterfilterbrochure downloaden

THN Brochure Sinterfilters Downloaden 01

Download de brochure waarin je alles vindt over ons assortiment sinterfilters, ook wel bekend als geluiddempers. Je leest in de brochure meer over de functie van sinterfilters en vindt een overzicht van het PUKS assortiment, de technische eigenschappen en uitgebreide informatie over de materialen.

Download brochure

Maatwerk sinterfilters nodig?

THN Klantenservice Andre 01

Ben je op zoek naar sinterfilters of wil je meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk? Bel ons op 053 - 432 34 46 of stuur een e-mail naar info@thn.nl. We helpen je graag.

Contact opnemen

Online productzoeker