Fey Lamellenringen

Fey lamellenringen

Fey lamellenringen zijn enkel- of dubbelgewonden stalen afdichtingsringen. Ze combineren een laag contact multi labyrinth met kleine slot openingen. Fey lamellenringen zijn vooral effectief voor vet afdichtingen en voor het tegenhouden van vloeistoffen, vuil en stof. Naast de uitstekende afdichtingseigenschappen voor draaiende delen kunnen Fey lamellenringen met hun lage frictie en kleine contactvlak zorgen voor een significante reductie in temperatuur en slijtage. Dit maakt deze afdichtingen zeer geschikt voor toepassing met hoge snelheden en toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan temperatuur en / of frictiewaarden.

Soorten lamellenringen

Fey lamellenringen zijn beschikbaar als enkel- en dubbelgewonden lamellenringen (AS en IS) met een slotopening en dubbelgewonden lamellenringen (ASD en ISD) zonder slotopening. De toepassing van de verschillende typen hangt af van de werking. Zo zijn van invloed de bedrijfsomstandigheden, beweging van de delen welke afgedicht moeten worden en de lekkage eisen. Naast het toepassen van één of meerdere buitenspannende- of binnenspannende ringen kan ook gekozen worden voor combinatie van de twee in één groef.

Officiële website Fey lamellenringen

Fey lamellenringen website

THN heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Fey lamellenringen en sinds 2006 hebben we het officiële agentschap verkregen van Fey Lamellenringe GmbH. Voor de Fey lamellenringen hebben we daarom een officiële website waar u alle informatie kunt vinden over deze afdichtingsringen. En door de grote expertise die we inmiddels hebben verworven adviseren we graag voor uw technische afdichtingsoplossingen.

Ga naar de officiële Fey website

Fey lamellenringen website

Klantenservice

THN Klantenservice

Wilt u meer informatie over Fey lamellenringen en direct contact met een van onze Fey specialisten? Bel ons even. We helpen u graag.

Bel ons op: 053 - 432 34 46

THN Klantenservice

Online tools