Glijlagers. Het complete assortiment

THN Glijlagers Kraaglagers Aanloopschijven 01

Altijd meer dan 1 miljoen glijlagers op voorraad in 6.500 maten en uitvoeringen

Het assortiment van THN bestaat uit glijlagers, kraaglagers, glijplaten en aanloopschijven met en zonder kraag. Naast ons ruime assortiment is het vrijwel altijd mogelijk om glijlagers te leveren in afwijkende materialen, afmetingen, toleranties en uitvoeringen.

THN Glijlagers Kraaglagers Aanloopschijven 01

Sinterbrons glijlagers

THN Glijlagers Sinterbrons 01 3

Sinterbrons glijlagers en kraaglagers kenmerken zich doordat ze zelfsmerend en onderhoudsvrij zijn. Gesinterde glijlagers zijn van poreus brons of ijzer gemaakt en zijn meestal gevuld met olie. Door de hoge toelaatbare glijsnelheden zijn de sinterbrons glijlagers bijzonder geschikt voor roterende toepassingen.

Sinterbrons glijlagers

PTFE drooglooplagers

THN glijlagers PTFE drooglooplagers 01 2

PTFE drooglooplagers, kraaglagers en aanloopschijven zijn bijzonder geschikt voor toepassingen met een hoge belasting en gemiddelde snelheden. Ze kenmerken zich doordat ze onderhoudsvrij zijn. De PTFE drooglooplagers worden geproduceerd volgens de ISO 3547 norm.

PTFE drooglooplagers

POM glijlagers

THN glijlagers POM 01 3

POM glijlagers en aanloopschijven zijn speciaal ontwikkeld voor marginaal gesmeerde toepassingen en kunnen daardoor met een minimale smering een lange tijd functioneren. De POM glijlagers worden geproduceerd volgens de ISO 3547 norm.

POM glijlagers

Gerolde bronzen glijlagers

THN glijlagers gerold brons 01 2

Gerolde bronzen glijlagers en kraaglagers zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij er veel verontreiniging is. Hiervoor is het loopvlak voorzien van diamantvormige smeerkamers of een gatenpatroon. De gerolde bronzen glijlagers worden geproduceerd volgens de ISO 3547 norm.

Gerolde bronzen glijlagers

Gedraaide bronzen glijlagers

THN glijlagers gedraaide bronzen 01 2

Gedraaide bronzen glijlagers en kraaglagers zijn uitermate geschikt voor veeleisende toepassingen in moeilijke omgevingen. Hierdoor zijn de gedraaide bronzen glijlagers geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Gedraaide bronzen glijlagers

‚ÄčOnderhoudsvrije glijlagers met smeerstiften

THN glijlagers onderhoudsvrije smeerstiften 01 2

Onderhoudsvrije glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven met smeerstiften zijn geschikt voor een hoge belasting, hoge temperaturen, vibraties en bij gebruik in corrosieve omgevingen. Door de toepassing van CuAI10Ni met aparte smeerstiften kan dit glijlager ook gebruikt worden bij toepassingen met zoutwater.

Glijlagers met smeerstiften

Productzoeker glijlagers

THN Online Tools Assen 01 3

Vind de juiste glijlagers voor je toepassingen met de online productzoeker. Vul de waarden in voor de belasting, snelheid, binnendiameter en lengte. Je krijgt direct een overzicht van het type glijlagers die aansluiten op de ingevulde waarden. Zo weet je precies welke glijlagers het meest geschikt zijn voor je toepassing.

Start productzoeker

THN Online Tools Assen 01 3

Maatwerk glijlagers

THN maatwerk glijlagers 02 1

Wanneer je op zoek bent naar afwijkende specificaties voor glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven kan THN je helpen maatwerk glijlagers te ontwikkelen. Maatwerk glijlagers wijken vaak af in materialen, afmetingen en toleranties. We gaan samen altijd op zoek naar een oplossing zodat we je passende maatwerk glijlagers kunnen leveren.

Maatwerk glijlagers

Overige glijlagers

THN overige glijlagers 02 2

Overige glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven zijn glijlagers die minder vaak voorkomen, maar evengoed cruciaal zijn voor specifieke toepassingen en vaak moeten functioneren onder wisselende condities.

Overige glijlagers

Glijlagerbrochure downloaden

THN Brochure Glijlagers Downloaden 01

Download de brochure waarin je alles leest over ons assortiment glijlagers. Je vindt hierin een glijlageroverzicht, een specificatieoverzicht en meer informatie over materialen en smering. Uiteraard vind je in de brochure ook de volledige maatlijsten.

Download brochure

Advies nodig?

THN Klantenservice Andre 01

Ben je op zoek naar glijlagers en wil je contact met een technisch adviseur? Bel ons op 053 - 432 34 46 of stuur een e-mail naar info@thn.nl. We helpen je graag.

Contact opnemen

Online productzoeker