Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit 1 website

Onze Quality Manager waarborgt en verbetert de kwaliteit van onze producten, leveringen en processen. De Quality Manager zorgt voor vastlegging en naleving in de praktijk van de bedrijfsprocessen en het managementsysteem. Ons kwaliteitsmanagement omvat zowel interne- als externe kwaliteit waaronder ICT, kwaliteitsregistraties, klanttevredenheid, klachten en audits.

Kwaliteit 1 website

Tweevoudige controle

THN Over Service Meetbank 01

Om de leverbetrouwbaarheid te waarborgen is een tweevoudige controle ingevoerd in onze logistiek en productielocatie. Pas wanneer de 2e medewerker de bestelling accordeert, wordt deze vrijgegeven en verzendklaar gemaakt.

THN Over Service Meetbank 01

ISO9001:2015 gecertificeerd

ISO 9001:2015 THN

Al sinds de oprichting van THN is service één van onze speerpunten. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd dat onlangs met succes is verlengd. Al onze processen zijn geoptimaliseerd om direct vanuit onze magazijnen supersnel te leveren.

Even kennismaken?

THN Over Commercieel Directeur 01

We nodigen je graag uit om jou en je bedrijf beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar en we laten je zien hoe we werken en wat we te bieden hebben. Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismaking in. Tot dan!

Ja, ik wil kennismaken

Online productzoeker