Lineair. Het complete assortiment

THN Lineair Assortiment Overzicht 01 1

Met meer dan 50 ton lineair assen op voorraad

Het assortiment van lineair componenten dat THN levert, bestaat uit gehard geslepen assen, lineair kogellagers, lineair lagerhuizen, asblokken, asondersteuningen en voorzetafdichtingen. De assen worden in onze eigen productielocatie op lengte gemaakt en door een handmatige afschuining ontbraamt.

THN Lineair Assortiment Overzicht 01 1

Gehard geslepen assen

THN Lineair Gehard Geslepen Assen 01 1

Gehard geslepen assen, of ook wel lineair assen genoemd, levert THN al vele jaren en zijn zeer slijtvast door de geharde buitenkant en de 'zachte' kern. In ons eigen bewerkingscentrum maken we de assen op lengte en voeren we diverse bewerkingen uit.

Gehard geslepen assen

Lineair kogellagers

THN Lineair Kogellagers 01 1

Lineair kogellagers zorgen voor een goede lineair geleiding. THN heeft een uitgebreid assortiment aan lineair kogellagers in as diameters van 5mm t/m 60mm en van 1/4" t/m 2" in veel verschillende uitvoeringen en typen.

Lineair kogellagers

Lineair lagerhuizen

THN Lineair Lagerhuizen 01 1

Lineair lagerhuizen zorgen voor een goede bevestiging van de lineair kogellagers. Voor de meeste typen lagerhuizen is een open variant voor gebruik met asondersteuningen verkrijgbaar. Voor een spelingsvrije werking is vrijwel altijd een instelbare variant van het lagerhuis beschikbaar.

Lineair lagerhuizen

Asblokken

THN Lineair Asbokken 01 1

Asblokken worden gebruikt voor het bevestigen van 'zwevende' assen. THN heeft een standaard assortiment asblokken met vier verschillende typen. De asblokken zijn eenvoudig te monteren en de maatvoeringen zijn volgens ISO 13012 - 1.

Asblokken

Asondersteuningen

THN Lineair Asondersteuningen 01 1

Aluminium asondersteuningen worden gebruikt bij het bevestigen van radiaal geboorde gehard en geslepen assen op een ondergrond. De asondersteuningen worden meestal toegepast in combinatie met 'open' lineair kogellagers.

Asondersteuningen

Productzoeker assen

THN Online Tools Assen 01 3

Vind de juiste assen voor je toepassingen met de online productzoeker. Vul de waarden in die je nodig hebt, kies een type as en de productzoeker berekent de maximale doorbuiging van de as. Zo weet je direct welke assen het meest geschikt zijn voor je toepassing.

Start productzoeker

THN Online Tools Assen 01 3

Lineairbrochure downloaden

THN Brochure Lineair Downloaden 01

Download onze brochure waarin je alles leest over ons assortiment gehard geslepen assen, kogellagers, lagerhuizen, asblokken en asondersteuningen. Je vindt er uitgebreide overzichten van typen, maten en uitvoeringen.

Download brochure

Technisch advies nodig?

THN Klantenservice Henri 01

Ben je op zoek naar lineair componenten en wil je direct contact met één van onze specialisten? Bel ons op 053 - 432 34 46 of stuur een e-mail naar info@thn.nl. We helpen je graag.

Contact opnemen

Bel me terug

Telefoon

icon/tel Created with Sketch. 053 - 432 34 46 Bellen

E-mail

Online productzoeker