Het begon allemaal in 1940

THN 1940 Pand Historie 01

Stilzitten in tijden van oorlog was aan de broers Scheele niet besteed. In het begin van de oorlog verhuisden ze vanuit het westen naar het oosten van het land. Eenmaal aangekomen in Enschede starten de broers een groothandel en richten ze de Technische Handelsonderneming Nederland op.

Lees ons verhaal

Wil je werken bij THN?

THN Over Commercieel Directeur 01

Grijp je kans met onze mooie en uitdagende vacatures voor zowel starters als ervaren mensen. Je werkt bij ons in dagdienst en krijgt uitzicht op een vast contract.

Je kunt ook direct je sollicitatie versturen op onze vacaturesite!

Ga naar de vacaturesite

Eindeloos ambitieus

Over thn ambitieus

De vele positieve reacties van klanten is waar we het elke dag voor doen. Dat kan alleen door ambitieus te zijn en te blijven investeren in de nieuwste ontwikkelingen. Zo hebben we recent een nieuw IT-infrastructuur aangelegd en investeren we continue in modernisering van onze logistiek en uitbreiding van ons lineair bewerkingscentrum. 

Onze ambitie

Top service. Daar staan we voor.

ISO 9001:2015 THN

Al sinds de oprichting van THN is service één van onze speerpunten. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd dat onlangs met succes is verlengd. Al onze processen zijn geoptimaliseerd om direct vanuit onze magazijnen supersnel te leveren. 

Onze services

Online productzoeker