Glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven van THN

Het assortiment van THN bestaat uit glijlagers, kraaglagers, glijplaten en aanloopschijven met en zonder kraag. Naast ons ruime assortiment is het vrijwel altijd mogelijk om glijlagers te leveren in afwijkende materialen, afmetingen, toleranties en uitvoeringen. En om supersnel te kunnen leveren heeft THN meer dan 1 miljoen glijlagers in 6500 maten en uitvoeringen op voorraad.

Sinterbrons glijlagers

THN Sinterbrons glijlagers

Sinterbrons glijlagers en kraaglagers kenmerken zich doordat ze zelfsmerend en onderhoudsvrij zijn. Gesinterde glijlagers zijn van poreus brons of ijzer gemaakt en zijn meestal gevuld met olie. Door de hoge toelaatbare glijsnelheden zijn de sinterbrons glijlagers bijzonder geschikt voor rotatie toepassingen.

Bekijk de sinterbrons glijlagers

THN Sinterbrons glijlagers

PTFE drooglooplagers

PTFE Drooglooplagers

PTFE drooglooplagers, kraaglagers en aanloopschijven zijn bijzonder geschikt voor toepassingen met een hoge belasting en gemiddelde snelheden. Ze kenmerken zich doordat ze onderhoudsvrij zijn. De PTFE drooglooplagers worden geproduceerd volgens de ISO 3547 norm.

Bekijk de PTFE drooglooplagers

PTFE Drooglooplagers

POM glijlagers

POM glijlagers

POM glijlagers en aanloopschijven zijn speciaal ontwikkeld voor marginaal gesmeerde toepassingen en kunnen daardoor met een minimale smering een lange tijd functioneren. De POM glijlagers worden geproduceerd volgens de ISO 3547 norm.

Bekijk de POM glijlagers

POM glijlagers

Gerolde bronzen glijlagers

Gerolde bronzen glijlagers

Gerolde bronzen glijlagers en kraaglagers zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij er veel verontreiniging is. Hiervoor is het loopvlak voorzien van diamantvormige smeerkamers of een gatenpatroon. De gerolde bronzen glijlagers worden geproduceerd volgens de ISO 3547 norm.

Ga naar de gerolde bronzen glijlagers

Gerolde bronzen glijlagers

Gedraaide bronzen glijlagers

Gedraaide bronzen glijlagers

Gedraaide bronzen glijlagers en kraaglagers zijn uitermate geschikt voor veeleisende toepassingen in moeilijke omgevingen. Hierdoor zijn de gedraaide bronzen glijlagers geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Ga naar de gedraaide bronzen glijlagers

Gedraaide bronzen glijlagers

​Onderhoudsvrije glijlagers met smeerstiften

Onderhoudsvrije glijlagers met smeerstiften

Onderhoudsvrije glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven met smeerstiften zijn geschikt voor een hoge belasting, hoge temperaturen, vibraties en bij gebruik in corrosieve omgevingen. Door de toepassing van CuAI10Ni met aparte smeerstiften kan dit glijlager ook gebruikt worden bij toepassingen met zoutwater.

Bekijk de onderhoudsvrije glijlagers met smeerstiften

Onderhoudsvrije glijlagers met smeerstiften

Overige glijlagers

Overige glijlagers

Overige glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven zijn glijlagers die minder vaak voorkomen, maar evengoed cruciaal zijn voor specifieke toepassingen en vaak moeten functioneren onder wisselende condities.

Bekijk de overige glijlagers

Overige glijlagers

Maatwerk glijlagers

Maatwerk glijlagers

Wanneer u op zoek bent naar afwijkende specificaties voor uw glijlagers, kraaglagers en aanloopschijven kan THN u helpen maatwerk glijlagers te ontwikkelen. Maatwerk glijlagers wijken vaak af in materialen, afmetingen en toleranties. Samen met u gaan we altijd op zoek naar een oplossing zodat we u passende maatwerk glijlagers kunnen leveren.

Bekijk de maatwerk glijlagers

Maatwerk glijlagers

Online tools